Pick This Up

PickThisUp is een online platform waar je koerier- en transportbedrijven kan vergelijken en boeken. PickThisup bezorgd zelf niet en kunnen daardoor geen prijs of leverafspraak met je maken.

Hoe werkt dit ?

Na betaling van uw spullen ontvangt u van ons een mail met een link die u verbind met de landingspagina van PickThisUp.

Vul de adressen in, selecteer een omvang per item en je ziet direct een prijsindicatie van jouw bezorging. Plaats vrijblijvend een offerteaanvraag en ontvang binnen 1 tot 48 uur ( 75% binnen 24 uur ) aanbiedingen van koeriers.

De koeriersbedrijven zijn door PickThisUp geverifieerd, verzekerd tegen schade en ontvangen gemiddeld een 4.8 uit de 5 sterren beoordeling voor hun service.

Vergelijk en kies een koerier;

Je ontvangt max 3 aanbieden en kan ze vergelijken op basis van prijs, snelheid en/of reviews. Wil je er meer ontvangen? Dat kan door eerste iemand af te wijzen. De aanbiedingen zijn afhankelijk van hoe goed de koerier de rit kan combineren en zullen rond de indicatieprijs zijn.

Vervolgens kan je via de chat de aanvullende vragen stellen of de opdracht bevestigen door een van de koeriers te boeken. Hierna is de bezorging bevestigd en zijn je spullen op basis van de aanschafwaarde verzekerd tot een max van €500 of €1000,-

Jouw Koerier komt in actie!

Na betaling gaat de koerier de rit inplannen. Ophalen en afleveren gaat op afspraak en binnen max 5 werkdagen. Wanner jij tevreden bent over de bezorging, word koerier binnen enkele dagen door ons betaald.