Bezorger gezocht !
Donderdag, 26 September 2019

Bezorger gezocht !

Bezorger gezocht !

 

Ben jij opzoek naar een naar functie als bezorger met veel diversiteit, dan is De Goede Winkel de juiste plek voor jou!  Als Bezorger bij De Goede Winkel ben jij de belangrijkste persoon in ons systeem.

De Goede Winkel is een tweedehands verkoopwinkel. We verkopen hier diverse woonmeubelen van antiek tot design. 

Dagelijks moeten er bij onze klanten diverse meubelen worden bezorgd. Aan jou de taak als bezorger om dit proces zo soepel mogelijk te laten verlopen. Een dag van te voren zorg jij dat jouw bus is geladen zodat je in de ochtend direct op pad kan gaan.

Het is belangrijk dat alles netjes wordt ingepakt en wordt afgeleverd bij de klant. In deze functie kom je op diverse plekken in Nederland waar jij onze klanten een glimlach bezorgd met het afleveren van hun bestelde producten.

Het betreft een functie van 18 uur, de werkdagen kunnen verdeeld worden tussen dinsdag en zaterdag 09:30 tot 16:00

De Goede Winkel is opzoek naar een bezorger met de volgende kwalificaties.

  • Rijbewijs B
  • Ervaring met het rijden van een bus.

De Goede Winkel biedt jou het volgende pakket,

  • Een uitdagende baan met veel afwisseling
  • Werken in een leuk team!

 

Spreekt deze vacature van bezorgen jou aan en wil je in aanmerking komen voor deze functie? Solliciteer dan direct of kom een keer langs bij ons in de winkel voor een oriënterend gesprek.

Je kan solliciteren via indeed of via matthijs@stichtingdegoedewinkel.nl. Heb je vragen, dan kan je ook telefonisch contact met ons opnemen via 030-26 22 860 en vraag naar Matthijs.

Acquisitie na aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd.