Wovia
Zondag, 23 Juli 2017

Wovia

Wovia

Leuke, mooie, gekke, aparte en nog goed bruikbare spullen verdienen een tweede kans.

De Goede Winkel heeft daar een uniek concept voor bedacht. Zij ontvangen niet alleen donaties van inboedel maar kunnen ook een 50/50 mogelijkheid bieden aan de inbrenger. Hierdoor komen er veel mooie spullen binnen en onderscheiden ze zich van de gewone kringloop winkels.

Niks is te gek voor Nita en haar team van enthousiaste medewerkers. Als het maar verkoopbaar is. Zo brachten wij laatst een paar oude antieke kasten die de veiling net niet haalde. Deze oude kasten moesten wel weer opgebouwd worden maar dat was geen probleem. Het resultaat mag er zijn.

Wij van Wovia Woningontruiming doneren dan ook graag aan de winkel. Hiermee helpen wij de Goede Winkel met het realiseren van werkplekken voor mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt. Dit is iets waar Wovia zich ook sterk voor maakt. Leer en werkplekken helpen deze mensen om ervaring op te doen.

Het is een mooie wisselwerking. Wij sparen het milieu en maken onze klanten blij met het geven van een tweede leven aan hun inboedel. De Goede Winkel zorgt met grote passie voor de rest.

Hierbij wil Wovia het team van de Goede Winkel bedanken voor de prettige samenwerking en iedereen oproepen om mooie gebruikte spullen bij de  Goede Winkel te kopen.